Logo-youngadults-site

Nieuwe app met de young adults van Carlos Ruiz Zafón

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

zafon2Nederland is het eerste land met een app met de mysterieuze boeken vol suspense van Zafón. De app is geheel in de sfeer van Zafóns boeken, en verandert per boek van uitstraling. Daarbij kun je luisteren naar de door Zafón zelf gecomponeerde muziek (bijpassend bij elk boek) tijdens het lezen. En, wat ook ontzettend uniek is: je kunt chatten met andere lezers in het boek (per hoofdstuk) en je mening delen via mail, twitter en facebook. Ook boektrailers en een interview met Zafón kun je hierop lezen.

Vier boeken in één appzafon1
– De Nevelprins
– Het Middernachtspaleis
– Septemberlichten (vanaf mei 2012)
– Marina (vanaf najaar 2012)

Wat nog meer?
– Je kunt zelf bladwijzers plaatsen, het lettertype en tekstgrootte veranderen
– De website van Zafón bezoeken in de app

Gratis
De app is gratis te downloaden via de App Store, met de eerste 2 hoofdstukken van De Nevelprins en Het Middernachtspaleis en exclusieve teasers voor Septemberlichten en Marina. De overige hoofdstukken kun je los kopen voor € 0,79, of in 1 keer het hele boek voor maar € 4,99. Je kunt de app hier gratis op je iPad downloaden.

zafonOver de auteur
Carlos Ruiz Zafón (Barcelona, 1964) is een rasverteller met een grote passie voor schrijven en lezen. Hij brak internationaal door met De schaduw van de wind en Het spel van de engel. Daarvoor had hij al vier spannende avonturenromans op zijn naam staan, die nu zijn opgenomen in deze app. Alle met veel mysterie, geheimen, bovennatuurlijke invloeden en over de strijd tussen goed en kwaad.

Bekijk hieronder de demo van de app

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Nieuwe app met de young adults van Carlos Ruiz Zafón

  1. @Julie, ik heb het middernachtspaleis gelezen. Dat was wel een leuk boek, maar gewoon om 1 keer te lezen 🙂 Wel spannend en goed verhaal.

  2. Ik heb de app net gedownload 😀
    als ik het leuke boeken vind koop ik ze misschien ook wel!:-)
    is er iemand die ze de moeite waard vind om te kopen?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.