Logo-youngadults-site

Geen strafblad voor Chace Crawford

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

chace-crawfordDe 26-jarige Gossip Girl-ster Chace Crawford heeft zijn eerder dit jaar opgelegde taakstraf volbracht. Hij kreeg de straf wegens het bezit van marihuana.

Vorig jaar juni werd hij opgepakt in Texas, nadat de politie in de auto waarin hij zich bevond marihuana en een ongebruikte joint aantrof. Eerder dit jaar al ging hij akkoord met een taakstraf en proefperiode waarin hij een jaar lang niet opnieuw opgepakt mocht worden. In ruil daarvoor kreeg hij geen strafblad.

Crawfords advocaat legde de rechter onlangs documenten voor waaruit bleek dat de acteur de afgelopen tijd tachtig uur werk in een ziekenhuis en een kerk heeft verricht. Daarop liet de rechter weten dat hij ook door de proefperiode een streep haalt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Geen strafblad voor Chace Crawford

  1. hij is echt superknap!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.