Logo-youngadults-site

De boekenkast van Berber

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

boekenkast_berberDe boekenkast van deze week is die van Berber. Het is niet een ‘echte’ boekenkast, want haar boeken staan op een heel andere plek. Berber is ook de eerste die een fotootje van zichzelf erbij stuurt. Die zetten we maar al te graag op de site, want het is een hele leuke foto!

Hoe zou jij de inhoud van je boekenkast omschrijven?berber
Mijn boekenkast, (eigenlijk mijn kledingkast met daarop mijn boeken) bestaat vooral uit young adults, ik ben er gewoon gek op. Af en toe staan er wel chicklits tussen, maar mijn hart gaat meer uit naar YA’s.

Welk genre lees je het allerliefst?
Het allerliefst young adults. Ik hou van de spanning en het mysterie die erin zit.

Welk boek wil je nog heel graag lezen?
Er staan meerdere boeken bij mij op het lijstje, maar ik zou graag Kwelling en Passie van Lauren Kate willen lezen, Vergeten van Cat Patrick, en Het ongeluk van Krystyna Kuhn.

Welk boek is een echte miskoop geweest?
Nog nooit gehad! Ik lees altijd de achterkant van een boek, en dan weet ik al of het me wat lijkt of niet.

Welk boek is je het meest bijgebleven?
Pfff, een moeilijke hoor… De meeste boeken die ik echt graag wil, blijven me wel bij, maar dan kies ik toch voor Morgenrood van Stephenie Meyer.

Lees jij liever een serie of een boek dat op zichzelf staat?
Het liefst lees ik een serie, maar een boek dat op zichzelf staat kan het ook wel doen. Een serie vind ik gewoon veel spannender, omdat er meerdere delen zijn, maar jammer genoeg moet je meestal zo lang wachten.

Welk boek (of welke serie) moet zeker verfilmd worden?
Dat zijn er bij mij eigenlijk meerdere; De Vallei-serie van Krystyna Kuhn, de Gone-serie van Michael Grant, en de Fallen-serie van Lauren Kate. Ik ben wel benieuwd hoe dat er uit zou zien.

Koop jij je boeken of leen jij het van de bibliotheek?
Het liefst koop ik ze, maar omdat een boek algauw rond de 15-20 euro zit, ga ik ook wel eens naar de bibliotheek. Maar het nadeel hiervan is dat het altijd vrij lang duurt voordat ze een boek dat net uitgekomen is hebben, en meestal zijn de boeken die me aanspreken al uitgeleend.

Je kunt Berber vinden onder haar gebruikersnaam xberber. Wil jij ook je boekenkast laten zien? Lees hier verder.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “De boekenkast van Berber

  1. Je hebt ‘Bezwering’!! Fantastisch boek!!!! Maar ja, goede smaak ik heb mijn reis met jake en de reeks van twilight ook gelezen, sommige boeken op je plank staan op mijn lijstje 😀

  2. Is het boek ”Het spel” leuk?

  3. Ik zie heel veel boeken die ik zelf ook heb, goeie smaak!! 😀 Ik vind de boeken ook heel duur hoor, maar ik kan de meeste gewoon niet in de winkel laten liggen. als ik naar de boekhandel ga en ik was niet eens van plan om een boek te kopen, kom ik toch met minstens 1 boek terug, haha…

  4. Ik sluit me helemaal bij je aan, Berber! Young adults zijn echt het leukst!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.