Logo-youngadults-site

Preview Soulmates

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

soulmatesSoulmates van Joss Stirling is een gloednieuwe serie. In het eerste deel lees je het verhaal van Sky. Als je na het lezen van deze preview niet kunt wachten op de rest van het boek, dan heb ik goed nieuws voor je. Het boek ligt vanaf vandaag in de winkels. Lees hier alvast de eerste twee hoofdstukken.

Het verhaal
Sky vindt het helemaal niets dat ze met haar adoptieouders vanuit Londen naar de rustige Amerikaanse Rocky Mountains moet verhuizen. Dat gevoel verandert als ze op haar nieuwe High School de stoere Zed ontmoet. Zed, die nog nooit interesse heeft getoond in een meisje, valt ook voor Sky. Hij noemt haar zijn soulmate en hij zegt dat ze de rest van hun leven samen zullen zijn. Dit gaat Sky allemaal veel te snel. Ze wil niets weten van het hele soulmategedoe en ook niet van de gaven die ze volgens Zed heeft. Toch kan ze, hoe hard ze het ook probeert, geen afstand van hem nemen. Ze wordt meegesleurd in een wereld vol liefde, geweld, manipulatie en familiegeheimen. Joss Stirling studeerde Engels in Cambridge. Wat haar altijd heeft beziggehouden is het gevoel dat er achter ons leven op aarde meer zit dan wij denken. Tijdens haar onderzoek voor Soulmates is ze Sky’s spoor gevolgd van de indrukwekkende Rocky Mountains, raftend over een rivier, naar het gekunstelde vertier van Las Vegas.

Lees hier de preview van Soulmates – het verhaal van Sky van Joss Stirling. Wat vind je ervan? Geef hieronder je mening!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Preview Soulmates

  1. ik heb m al een tijdje op mijn lijst staan. Ben er erg benieuwd naar.

  2. Ben zeer benieuwd naar dit boek!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.