Logo-youngadults-site

Hot or Not? herinner mij

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

hot-or-notVorige week kon je al mijn recensie lezen over herinner mij van Ann Brashares. Hoewel ik de cliffhanger een beetje vond tegenvallen, is het een prachtig verhaal over de zoektocht van een jongen door verschillende levens naar zijn ware liefde. Ik heb het verhaal 3 sterren gegeven. Een enkeling heeft laten weten wat zij ervan vond, maar mocht je boek al gelezen hebben, schroom dan niet om je mening met anderen te delen. Ik ben benieuwd hoeveel sterren jullie dit verhaal geven.
Dus breng je stem uit door het boek een waarderingster te geven. (Je kunt alleen stemmen als je bent ingelogd)

5 sterren = Totally hot
4 sterren = Just hot
3 sterren = A little bit hot, a little bit not
2 sterren = Really not hot
1 ster = Definitely not

Laat een reactie achter met je mening, en vertel waarom je het boek 1, 2, 3, 4, of 5 sterren geeft!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Hot or Not? herinner mij

  1. Ik twijfel echt. Er zitten prachtige stukken in, maar ik kwam echt moeilijk in het verhaal. Ik heb heel gemengde gevoelens.

  2. 4 sterren, hot dus! Het boek verraste me heel erg omdat ik oorspronkelijk dacht dat het een rip-off van de Fallenseries was. Maar na het lezen van het boek is mijn mening helemaal veranderd. Prachtig, tragisch boek met interessante geschiedenisstukjes!

  3. 4 sterren, omdat ik het een prachtig verhaal vond over hoe liefde kan overleven, zelfs door de tijd heen. Herinner mij is erg realistisch geschreven en vooral de geschiedenis-stukjes vond ik erg mooi.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.