Geplaatst op 3 Reacties

Hot or Not? herinner mij

hot-or-not

hot-or-notVorige week kon je al mijn recensie lezen over herinner mij van Ann Brashares. Hoewel ik de cliffhanger een beetje vond tegenvallen, is het een prachtig verhaal over de zoektocht van een jongen door verschillende levens naar zijn ware liefde. Ik heb het verhaal 3 sterren gegeven. Een enkeling heeft laten weten wat zij ervan vond, maar mocht je boek al gelezen hebben, schroom dan niet om je mening met anderen te delen. Ik ben benieuwd hoeveel sterren jullie dit verhaal geven.
Dus breng je stem uit door het boek een waarderingster te geven. (Je kunt alleen stemmen als je bent ingelogd)

5 sterren = Totally hot
4 sterren = Just hot
3 sterren = A little bit hot, a little bit not
2 sterren = Really not hot
1 ster = Definitely not

Laat een reactie achter met je mening, en vertel waarom je het boek 1, 2, 3, 4, of 5 sterren geeft!

3 gedachten over “Hot or Not? herinner mij

  1. Ik twijfel echt. Er zitten prachtige stukken in, maar ik kwam echt moeilijk in het verhaal. Ik heb heel gemengde gevoelens.

  2. 4 sterren, hot dus! Het boek verraste me heel erg omdat ik oorspronkelijk dacht dat het een rip-off van de Fallenseries was. Maar na het lezen van het boek is mijn mening helemaal veranderd. Prachtig, tragisch boek met interessante geschiedenisstukjes!

  3. 4 sterren, omdat ik het een prachtig verhaal vond over hoe liefde kan overleven, zelfs door de tijd heen. Herinner mij is erg realistisch geschreven en vooral de geschiedenis-stukjes vond ik erg mooi.

Geef een reactie