Logo-youngadults-site

Trots en vooroordeel

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

trots_en_vooroordeelTitel: Trots en vooroordeel
Auteur: Jane Austen

ISBN: 9789046703281

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Trots en vooroordeel: zo niet de beroemdste liefdesgeschiedenis uit de wereldliteratuur, dan wel de ontroerendste. Het is voor de lezer onmogelijk om ongevoelig te blijven voor de gevatte en onafhankelijke Elizabeth Bennet.

Als Elizabeth voor het eerst kennismaakt met de knappe, begeerlijke vrijgezel Mr. Darcy, vindt ze hem arrogant en verwaand; hij lijkt onverschillig te staan tegenover haar mooie verschijning en levendige geest. Maar Austen laat hun eerste indruk plaats maken voor warmere gevoelens in een romantische komedie over geluk en hoe dat gevonden zou kunnen worden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Trots en vooroordeel

  1. Ik ben dol op Jane Austen! Van mij mogen haar andere boeken ook weer vertaald worden… En Kelsey: geloof me als ik zeg dat het ouderwetse Nederlands niets is in vergelijking met ouderwets Engels!! Ik heb m gelezen voor Engels! 🙂 Maar hij is wel de moeite waard. Het leuke van klassiekers vind ik dat zoveel moderne schrijvers dit als inspiratie hebben gebruikt. Als je de klassiekers kent, zie je dat ook! Groetjes Marijke

  2. prachtige klassieke film, het boek moet vast ook heel mooi zijn. alleen kan ik maar niet wennen aan het ouderwetse poetische taalgebruik 😛

  3. De film vond ik heel mooi. dus wil het boek ook lezen. wist niet dat die uit was. Ook die gaat op mijn lijstje.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.