Logo-youngadults-site

In deze boom

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

in_deze_boomTitel: In deze boom
Auteurs: Katarina Kieri, Per Nilsson

ISBN: 9789047514541

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

Jakob en Siri hebben elkaar nog nooit gesproken. Wel zitten ze in hetzelfde schuitje: ze zijn eenzaam en hebben grote problemen thuis. De moeder van Siri is te druk met zichzelf en kijkt niet naar haar om. Haar vader, om wie ze heel veel geeft, kan niet van de alcohol afblijven. Siri heeft het moeilijk met de scheiding van haar ouders. Als ze ruzie krijgt met haar beste vriendin Fatima gaat het mis. Jakob mist een vaderfiguur in zijn leven en hij heeft een moeizame relatie met zijn broer John, die een duister verleden heeft. Ook hij krijgt ruzie met zijn beste vriendin, Ida. Als de levens van Jakob en Siri elkaar raken, heeft dit bijzondere gevolgen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “In deze boom

  1. Heb het boek een tijdje terug gekocht en ben er een weekje terug in begonnen. Ik moet je zeggen dat ik het een naar boek vind! Ik heb vaak dat ik boeken impulsief koop of vraag of zo, maar het komt zelden voor dat ik het niets vind. Ik lees dit boek wel uit maar dan gooi ik het op Marktplaats. Bah, naar verhaal. Jammer. x3

  2. Klinkt wel goed 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.