Logo-youngadults-site

Fruit zag er nog nooit zo bloederig uit

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

tvd_seizoen_3Smacht je naar meer foto’s van seizoen drie van The Vampire Diaries? Dan zit je hier op de goede plek, want er zijn vier bloederige fruitfoto’s met de hotties van de serie! Eetsmakelijk.

De cast van The Vampire Diaries kan alles er sexy uit laten zien, zelfs bloederig fruit! Want verboden fruit werd met deze foto’s naar een heel nieuw niveau gehaald toen ze bloederig en wel in de handen van de cast werden gehouden voor een promo fotoshoot van het derde seizoen.

Op de foto’s staan Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Nina Dobrev (Elena/Katherine), Paul Wesley (Stefan Salvatore), and Joseph Morgan (Klaus). Welke foto vinden jullie het mooist, uhh bloederigst?

Ian-Somerhalder-TVD-Poster

Paul-Wesley-TVD-Poster

Nin-Dobrev-TVD-Poster

Joseph-Morgan-TVD-Poster

Seizoen drie van The Vampire Diaries zal vanaf donderdag 15 september weer in Amerika op de buis zijn. De eerste aflevering betreft Elena Gilbert’s achttiende verjaardag en de zoektocht naar Stefan, verwacht niet dat alles soepel zal gaan…

Ook zal er een nieuwe weerwolf (Ray) te zien zijn. Deze rol wordt gespeeld door David Gallagher, bekend van de tv-serie 7th Heaven. Hij was altijd dat schattige blonde jongetje van de familie.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Fruit zag er nog nooit zo bloederig uit

  1. o my god, dit is echt nasty!! welke vindt ik het mooiste? nou 4 sowieso niet, want ik vind die Joseph Morgan echt eng! Ian Somerhalder is gewoon sexy maar de foto van Nina Dobrev vind ik echt het mooiste 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.