Logo-youngadults-site

Het ongeluk

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

het_ongelukTitel: De vallei – Het ongeluk (deel 2)
Auteur: Krystyna Kuhn

ISBN: 9789049924744

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Sinds Katie op Grace College zit, voelt ze zich onweerstaanbaar aangetrokken tot Mount Ghost, een 3000 meter hoge berg die ver boven alle bergen in de afgelegen vallei uitsteekt. Over Mount Ghost doen vele geruchten de ronde sinds een groep studenten in de jaren zeventig er op onverklaarbare wijze verdween. Katie hecht weinig geloof aan die spookverhalen en gaat samen met een paar medestudenten een kampeertocht in het onherbergzame gebied maken.
Maar al gauw gebeuren er onderweg mysterieuze dingen. Wat voert Paul, die zich op het laatste moment bij het groepje heeft aangesloten, in zijn schild? En wat heeft de macabere vondst in een afgelegen berghutje te betekenen? Wanneer er onverwachts een sneeuwstorm opsteekt, moeten de studenten alles op alles zetten om te overleven in het verlaten berggebied. Maar dan blijkt dat niet iedereen te vertrouwen is…>

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Het ongeluk

  1. Ook dit deel staat nog steeds in de wachtrij. Zoals zoveel boeken die nog steeds op me liggen te wachten… Er komen te veel leuke boeken uit 😉

  2. Ik heb deze gisteren uitgelezen, maar vond m erg tegenvallen!Het spel was veel spannender. Bij dit boek duurt het erg lang voordat het boek op gang komt en het echt spannend wordt.

  3. OO leuk, die ga ik binnenkort even halen.. ook grappig dat dit boek nu vanuit de ogen van Katie is ipv Julia..

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.