Logo-youngadults-site

De boekenkast van… Jenny

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

boekenkast_jenny2Deze week laten we de boekenkast van Jenny zien. Op de foto’s zie je nog lang niet al haar boeken, maar krijg je ongeveer een indruk van wat ze allemaal in (of eigenlijk op) haar kasten heeft staan. Ze heeft ook nog een heleboel boeken in haar kamer die op stapels op een tafel staan, maar ze vond dat te slordig er uitzien om op foto vast te leggen. Lees hieronder wat Jenny’s favoriete genre is en welke serie een absolute aanrader is!

Hoe zou jij de inhoud van je boekenkast omschrijven?
Interessant! En ook best wel gevarieerd.

Welk genre lees jij het allerliefst?
Dat ligt er eigenlijk net aan in wat voor bui ik ben. Soms kan ik een paar weken achter elkaar alleen maar chicklits lezen, maar ik heb ook momenten waarop ik zes young adults achter elkaar verslind.

Hoeveel boeken lees jij gemiddeld per week?
Dat verschilt natuurlijk iedere keer, maar ik denk ongeveer drie á vier boeken per week.

boekenkast_jenny

Wat is je favoriete boek?
Als ik er echt één moet kiezen, dan ga ik denk ik voor Blood Promise van Richelle Mead. Deel vier uit The Vampire Academy-serie.

Welk boek wil jij nog heel graag lezen?
Dat zijn er heel veel, maar op dit moment kijk ik het meest uit naar Bloodlines en Succubus Revealed, allebei van Richelle Mead.

Welk boek heb jij het vaakst herlezen?
Dat zijn drie boeken eigenlijk. De tovenaar op het witte paard, Op vleugels en Als bij toverslag van Shanna Swendson.

Welk boek (of welke serie) is een absolute aanrader?
The Vampire Academy (Academicus Vampyrus). Dat is echt mijn favoriete boekenserie allertijden!

Welk boek (of welke serie) moet zeker verfilmd worden?
Ook hier moet ik dan weer gaan voor The Vampire Academy serie. Ik las dat de filmrechten al verkocht zijn maar verder zit er volgens mij nog weinig schot in de zaak, helaas.

Koop jij je boeken of leen jij het van de bibliotheek?
Ik heb een tijd lang alleen maar boeken gekocht, tot mijn geld op een bepaald moment echt op raakte en ik toch maar weer eens lid ben geworden van de bibliotheek. En nu verdeel ik het eigenlijk een beetje. Sommige boeken móet ik gewoon hebben, dus die koop ik meteen en andere boeken wil ik best lezen maar hoef ik niet zo nodig in mijn boekenkast te hebben staan. En het komt natuurlijk ook veel te vaak voor dat de bibliotheek de boeken die ik wil lezen niet eens heeft dus dan word ik eigenlijk gedwongen om ze te kopen.

Als jij zelf een boek mocht schrijven, waar zou dat dan over gaan?
Ik houd van schrijven, en ben op dit moment ook bezig met een verhaal. Het is nog lang niet af, dat gaat waarschijnlijk met mijn tempo nog wel een paar jaar duren maar het verhaal gaat over het bovennatuurlijke. Daar schrijf ik ook het liefst over.

Je kunt Jenny vinden onder haar gebruikersnaam Jennyy2. Wil jij ook je boekenkast laten zien? Lees hier verder.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

9 gedachten over “De boekenkast van… Jenny

 1. @ Rosalynn

  Sorry ik lees je berichtje nu pas. Maar ik wil je best een lijst sturen van de boeken die ik heb. Waar kan ik die heen sturen?

 2. Hi Jennyy2,
  Kan je misschien een lijstje sturen van de boeken die in jouw kast staan? Volgens mij zijn ze wel leuk, alleen ik kan de titels niet allemaal even goed lezen. Kan je ook misschien de naam van de schrijfster/schrijver erbij zetten? Alvast bedankt,

  Rosalynn

 3. @ Kelsey_208
  Ik vond ze een beetje tegenvallen en ook veel te dun. Je hebt ze echt in no-time uit. Ik moet alleen het 3e deel nog lezen.

 4. is die serie van bloedzusters eigenlijk wat? want ik dacht namelijk dat het een beetje een slechte namaak was van andere goede vampierseries

 5. wow dat zijn inderdaad veel boeken. maar wel allemaal andere soort boeken. je blijft niet op 1 soort. ik lees bijvoorbeeld de ene keer een thriller en de andere keer weer een roman ofzoiets dus eigenlijk hou ik van allerlei soorten boeken. en jij volgens mij ook als ik zo naar je kast kijk.

 6. wow dat zijn veel boeken:-)
  Dat is ook een beetje mijn streven, om zoveel boeken te hebben;-)

 7. prachtige collectie jenny! Ben het helemaal met je eens wat betreft the vampire academy series! moet toch ook maar eens aan de succubusseries beginnen!

 8. Leuke boeken en lekker veel!

 9. Woow dat zijn veel boeken haha, wel leuk hoor 😀 ik zie veel goede boeken staan 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.