Logo-youngadults-site

Tuesday Tunes: Neutron Star Collision van Muse

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

music-mondayMuse is een Engelse alternatieve rockband en is in 1994 opgericht. De band bestaat uit een groep schoolvrienden. Voor het derde deel van The Twilight Saga: Eclipse, naar de boeken van Stephenie Meyer, mocht Muse de titelsong maken. Neutron Star Collision is het prachtige resultaat. Het is een redelijk traag en romantisch nummer en gaat over de eeuwige liefde. De tekst past dan ook perfect bij de film. Helaas kon ik niet de originele videoclip met de beelden van de film op de site zetten. Dan maar de clip zonder Bella en Edward. Wat vinden jullie van het nummer? Ik ben er niet helemaal weg van. In het begin wel, maar hoe vaker ik het nummer hoor, hoe minder ik het ga vinden. Geen idee waar het aan ligt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Tuesday Tunes: Neutron Star Collision van Muse

  1. Nooit geweten dat het nummer speciaal was geschreven voor de film. Ik vind het nummer wel mooi, maar zeker niet één van Muse beste liedjes. Toch voel ik nog de kick van toen ik het liedje voor het eerst in de film hoorde. =3 Al is dat wel minder. Maar ja, dat is toch hoe het gaat? Hoe vaker je een nummer hoort, hoe minder mooi hij wordt. =3

  2. haha ik vind hem wel leuk 🙂 en ook echt een prachtige tekst. precies wat je zegt; heel toepasselijk voor Bella en Edward…

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.