De boekenkast van… Firozah

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

IMAG0094Ook deze week maken wij kennis met een interessante boekenkast. De boekenkast is van Firozah. Zij is dol op young adults en vond het dan ook een heel leuk idee om haar boekenkast met de lezers van deze site te delen. Ze heeft nog niet alle boeken die ze wil hebben, maar ze is goed op weg. Uiteindelijk wil zij een grote kast tegen de muur met alleen maar boeken. Bekijk snel de foto’s!

Hoe zou jij de inhoud van je boekenkast omschrijven?
De inhoud van mijn boekenkast bestaat het meest uit boeken die gaan over liefde, mysterie en vooral het bovennatuurlijke. Geweldige boeken!

Welke genre lees jij het liefst?
Ik lees het liefst boeken over verboden liefdes, en veel fantasie. Eigenlijk alles wat thuishoort in het young adult genre.

IMAG0096Wat is je favoriete boek?
Mijn favoriete boek vind ik moeilijk te bepalen. Eigenlijk alles dat ik koop vind ik erg leuk. Maar ik vind toch dat Twilight echt speciaal is. Ik kan het telkens opnieuw lezen.

Welke boek heb jij het vaakst herlezen?
Ik heb Twilight erg vaak gelezen, vooral als ik geen nieuwe boeken meer heb om te lezen.

Welke boek is een echte miskoop geweest?
Ik koop boeken nadat ik er een kleine research over heb gedaan. Meestal weet ik dan ook gelijk dat ik het boek leuk of niet zo leuk zal vinden. Maar een echt miskoop… umm.. niet dat ik weet. 🙂

IMAG0099Welke boek of serie is een absolute aanrader?
Ik vind de serie van Aprilynne Pike zeker een aanrader. Wings, Spells en Illusions is een erg leuke serie. Ook vind ik dat de boeken van Kristin en P.C Cast, Het huis van de nacht serie, erg leuk zijn.


Welke boek is je het meest bijgebleven?

Het boek dat mij het meest is bijgebleven is het boek van Simone Elkeles. Gevaarlijke flirt vind ik echt zo leuk. Het is grappig, romantisch, en toch zit er een reële verhaallijn in. Geweldig. An unforgettable story!

Lees jij liever een serie of een boek dat op zichzelf staat?
Ik lees liever een serie. Het wachten op het volgende boek is zo spannend dat je elke dag meer zin krijgt om het boek te lezen.

Welk boek of welke serie moet zeker verfilmd worden?
Ik vind dat de verhalen van Simone Elkeles moeten verfilmd worden. Perfect Chemistry, Rules of Attraction en Chain Reaction.IMAG0097

Koop jij je boeken of leen jij het van de bibliotheek?
Ik koop liever mijn boeken. Lenen van de bibliotheek is niet zo handig voor mij, want ik herlees mijn boeken weleens. En een geheel eigen boekenkast met alleen mijn boeken vind ik helemaal geweldig.

Je kunt Firozah vinden onder haar gebruikersnaam Gatoen. Wil jij ook je boekenkast laten zien? Lees hier verder.

IMAG0091

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb jij de allerleukste Reading Journal al besteld? Deze meer dan 200+ pagina tellende journal heeft toffe invullijstjes en challenges en een strakke boekrecensie pagina’s om je beoordelingen bij te houden. 

De journal is in onze Spring is in the air journal box verkrijgbaar, maar je kunt de journal ook los bestellen.

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “De boekenkast van… Firozah

 1. kan niet alle titels goed lezen. lastig dat je niet in kunt zoomen!

 2. @Kelsey_208
  Ja die boek is ook erg leuk, spannend vooral!
  Beslist een aanrader..;-)

 3. De meeste van die boeken heb ik ook!!
  Ik wil ook wel een keer mijn boekenkast laten zien, heb iets van 200 boeken ofzo, dus genoeg te zien 😉

 4. is dat boek van de kristin cashore ook leuk? want daar heb ik ook eens een klein stukje over gelezen

 5. leuke boeken!! ik wil ook de serie van aprilynne pike 🙂
  verder ben ik ook echt dol op twilight 😀

 6. ziet er goed uit hoor 😉 mooie boeken!

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.