Geplaatst op 14 Reacties

Drift

drift

driftTitel: Drift
Auteur: Becca Fitzpatrick

ISBN: 9789044331417

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Engel of duivel? Er gebeuren vreemde dingen in het kustplaatsje Coldwater als een gevallen engel daar neerstrijkt, op zoek naar een prooi… Nora Grey, een heel gewoon meisje, krijgt een nieuwe klasgenoot: Patch. Hij is knap, ouder en heel irritant. Jammer genoeg moeten ze samen aan een project werken, hoewel Nora dat veel liever met haar beste vriendin zou doen. Patch blijkt heel veel over Nora te weten en dat is best raar. Bovendien lijkt het wel of ze hem overal tegen komt: in de bibliotheek, op de pier, in haar favoriete eettentje… Er gebeuren mysterieuze dingen en Nora weet niet meer wat wel of niet echt is. Dat Patch er iets mee te maken heeft is wel duidelijk. Maar wat precies? Wie is hij werkelijk en is hij wel te vertrouwen?

14 gedachten over “Drift

 1. GE-WEL-DIG!!! Ik heb het boek eergisteren uitgelezen en heb gelijk deel 2 besteld! Die moet vandaag toekomen!!! 😉
  En ik dacht dat er op Bol.com stond dat het derde deel “Dromen” op 15 januari uitkomt… Of dat echt zo is weet ik niet. Ik kijk er alvast naar uit!!!

 2. Is de Engelse titel niet “Hush, hush”?
  Persoonlijk vind ik de Engelse cover véél mooier dan deze!
  Maar ik ga hem zeker kopen!

 3. Kopen en lezen!!! 😉
  Ik vind het wel echt een goede serie 🙂

 4. ik weet niet zeker of ik dit boek zal lezen/kopen.. heb nog zoveel boeken op mijn lijstje staan!!!;-)

 5. ik ben echt verliefd op dit boek, weet iemand wanneer deel 3 in het nederlands uitkomt?

 6. @ Lili, nee hoor. ikzelf vind ze totaal anders.
  Zeker proberen 😉

 7. LIJKT dit niet fel op fallen?

 8. Ik heb hem al gelezen en het vervolg dwalen ook, ze zijn echt super goed!;-)
  alleen wat wel jammer is dat deel 2 vind ik langzaam op gang komt.

 9. haha oke! 😀 maar wat is nou eigenlijk de goede volgorde van deze serie?? want ik weet het niet meer 😛

 10. @kelsey, oh lekker hoor! Dit boek is echt een aanrader dus je geld wordt goed besteed! 😀

 11. ik heb deze nog steeds om mijn lijstje staan, gelukkig heb ik weer wat money gekregen, en kan ik lekker boeken gaan shoppen 🙂

 12. Ik wil hem eigenlijk ook nog aanschaffen. Heb hem destijds gelezen van de bieb.

 13. Mooi!
  10 euro kan/moet ik wel missen!

 14. Deze midprice is 10 euro 🙂 Dus als je het boek nog niet hebt gelezen…. het is een aanrader!

Geef een reactie