Logo-youngadults-site

Preview Ontembaar

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

ontembaarDeze week heb ik weer een nieuwe preview voor je! Eind deze maand verschijnt alweer het vierde deel in de spannende serie Het Huis van de Nacht van P.C. Cast & Kristin Cast. Hier kun je alvast het eerste hoofdstuk lezen! Kun jij niet wachten tot het boek verschijnt? Lees dan snel verder!

Het verhaal
Het leven is waardeloos als je vrienden kwaad op je zijn. Vraag dat maar aan Zoey Redbird. Zij is een onbetwiste expert op het gebied van waardeloos. Binnen een week heeft ze in plaats van drie vriendjes er niet één meer, en de hechte vriendengroep waarvan ze deel uitmaakte en die haar altijd vertrouwde en steunde, heeft haar aan de kant gezet. De enige twee vrienden die Zoey nog overheeft zijn ondood, en bovendien verwikkeld in een eeuwigdurende kibbelpartij met elkaar. Dus wie kan het haar kwalijk nemen dat ze bevriend raakt met de nieuwe leerling van het Huis van de Nacht, de enorm sexy olympische boogschutter James Stark? Ondertussen heeft Hoge Priesteres Neferet de mensheid de oorlog verklaard. Zoey weet in haar hart dat het verkeerd is om tegen mensen te strijden, maar de enige manier waarop ze hier een stokje voor kan steken, is door het weer goed te maken met haar vrienden.

Zoey’s avonturen op de vampierschool nemen een wilde en gevaarlijke wending wanneer er een eeuwenoud kwaad ontwaakt waardoor ieders vertrouwen op de proef wordt gesteld.

Lees hier de preview van Het Huis van de Nacht – Ontembaar van P.C. Cast & Kristin Cast. Wat vind je ervan? Geef hieronder je mening!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

13 gedachten over “Preview Ontembaar

 1. @admin;
  Joepie! Het was inderdaad waar! Het is alweer even geleden dat ik die ene post hier heb neergezet, maar ik heb hem dus dat weekend gehaald. Ben er expres nog niet in begonnen, want ik zag dat er in november nog twee delen uitkomen. Of ik het daadwerkelijk zó lang uithoud weet ik niet. Nu ben ik bezig in deel 2 van Academicus Vamprius. Daarna heb ik nog deel 3 in de kast staan en ik heb vernomen dat er inmiddels ook een deel 4 is. Misschien kan ik die 2,5 boeken nog lezen voor ik aan Ongetemd begin. Al stel ik het dan misschien nóg langer uit, want voor een deel van m’n examen Nederlands moet ik ook een boek lezen en daar een mondeling boekverslag van doen met de leraar. Daar wil ik een non-fictie boek voor lezen, is minder moeilijk. =3

 2. Net deel 3 uit was gewoon super goed ga morgen deel 4 halen

 3. @ilsepils1995, ja het boek is al uit! Je kunt het ook al bij bol.com en cosmox bestellen.. dus het zal vast ook in de winkel liggen.

 4. Weet iemand toevallig de exacte releasedatum? Ik ga aanstaand weekend naar de stad en wil weten of ik hem dan al zou kunnen halen.

 5. De serie is zó goed! Nummer 4 is vast en zeker GEWELDIG!!!! :D:o;-)

 6. Deze serie is zeker een must!! 😉

 7. echt geweldig heb de 3 eerste delen gelezen i love et

 8. 😀 super coole boeken heb er al 3 gelezen

 9. Drie woorden: O MIJN GOD. Ik ben net in deel 3 begonnen, die ik expres nog wat langer had laten liggen om niet al te lang te hoeven wachten tot ik verder kan in deel 4 als ik 3 uit heb. Kan haast geen toeval zijn, toch?! Nooit gedacht dat ik het zou zeggen (aangezien school dan weer begonnen is), maar; kan niet wachten tot september! =3

 10. Ik heb ze bijna allemaal in het engels gelezen en het is best goed te doen. Maar toch lees ik ze liever in het NL. November dit jaar komen twee delen gelijk uit. kunnen we er weer even tegenaan.

 11. Ik ben zeer benieuwd naar dit deel!
  Ik wou dat ze eens wat sneller gingen vertalen 🙁

 12. @Kelsey_208

  Ik zou ze zeker binnenkort gaan lezen. Het is echt een superleuke serie!

 13. ik heb nog nooit een boek van deze serie gelezen, maar hij staat al wel lang op mijn lijstje, hij klinkt echt heel spannend 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.