Hot or Not? Robijnrood

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

hot-or-notVorige week kon je mijn recensie over Robijnrood van Kerstin Gier al lezen. Hierop kreeg ik aardig wat reacties, die allemaal positief waren. Omdat ik benieuwd ben of dit boek echt totally hot is, zoals het ernaar uitziet, heb ik de Hot or Not voor dit boek aangemaakt. Ik heb het boek 5 sterren gegeven en vind het dan ook totally hot. Het is overtuigend geschreven en heeft de juiste mix om een geweldige young adult te zijn. Maar misschien denk jij daar anders over?

Dus aan iedereen die het boek heeft gelezen… laat weten wat je ervan vindt! Ik ben benieuwd naar jouw mening! Breng je stem uit door het boek een waarderingster te geven. (Je kunt alleen stemmen als je bent ingelogd)

5 sterren = Totally hot
4 sterren = Just hot
3 sterren = A little bit hot, a little bit not
2 sterren = Really not hot
1 ster = Definitely not

Laat een reactie achter met je mening, en vertel waarom je het boek 1, 2, 3, 4, of 5 sterren geeft!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

9 gedachten over “Hot or Not? Robijnrood

  1. 4,7 sterren…
    oké beetje vreemd getal, maar ik kon bij sommige stukjes m’n gedachten er niet bijhouden

  2. Zeker wel hot!!! 5 sterren!!! 🙂

  3. Hartstikke HOT! 5 sterretjes!!;-)

  4. 5-sterren. Echt wel hot!

  5. 5 sterren! 😀

  6. Ik vind het boek echt geweldig, gewoon flamin’ hot, dus ik geef het vanzelfsprekend 5 sterren 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today