Logo-youngadults-site

Preview Verwelken

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

verwelkenMisschien hebben jullie het boek al in de winkel zien liggen. Misschien hebben jullie het boek al gelezen. Maar ik wil toch nog even de preview van deze nieuwe serie met jullie delen. Verwelken is het eerste deel van The Chemical Garden Trilogy van Lauren DeStefano. Het omslag ziet er al veelbelovend uit en maakt mij in ieder geval nieuwsgierig naar het verhaal. Julie ook? Lees dan snel verder!

Het verhaal
Stel je voor, je leeft in een wereld waarin door een genetisch virus niemand ouder wordt dan vijfentwintig jaar. Je bent een meisje van zestien en je wordt ontvoerd om te trouwen met een jongen die je nog nooit hebt gezien. Je wilt ontsnappen, maar daarvoor moet je het vertrouwen van je echtgenoot zien te winnen…
Dit is het verhaal van Rhine. Samen met de bediende Gabriël, haar geheime liefde, probeert Rhine te ontsnappen. Maar haar echtgenoot heeft nog twee vrouwen met wie ze moet concurreren om zijn aandacht. En ze moet uitkijken voor de duistere housemaster Vaughn, de vader van Linden, die alles wat er in het huis gebeurt haarscherp in de gaten houdt. Rhine heeft nog maar weinig tijd…

Lees hier de preview van Verwelken van Lauren DeStefano. Wat vind je ervan? Geef hieronder je mening!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

14 gedachten over “Preview Verwelken

 1. Staat op de kaft van fever jenna?

 2. Dit boek moet je gelezen hebben! Hij is super spannend waardoor ik elke vrije minuut in het boek heb gelezen!
  Echt een aanrader!!!

 3. ik heb het eerste deel nog niet gelezen maar ben het nog wel van plan maar ik denk dat het echt een heel mooi boek is:D

 4. ja hij komt pas op 21 februari 2012 uit in de v.s 🙁 dus duurt echt nog super lang

 5. Ik heb het boek nog maar pas gekocht, en had het al op een paar dagen gelezen. Het leest zo snel als een trein. Zoals hierboven vermeld: echt een aanrader!!! Wel inderdaad jammer dat we nog lang moeten wachten op het tweede deel :sad:.

 6. Ik kan ook echt niet wachten! Vanmorgen Verwelken uitgelezen en ben benieuwd naar het volgende deel, als het aan mij lag begon ik er per direct aan!

 7. okee jammer dat het nog zolang wachten is, maar fever is iig wel een toepasselijke naam.. ik ben zo benieuwd hoe het verder loopt 😀

 8. Het was echt een super goed boek echt een aanrader kan niet wachten op het volgende deel

 9. @Kelsey, @xberber, ik kreeg vandaag een mailtje dat het tweede deel medio april verschijnt. Het is dus nog even wachten.

 10. @Kelsey_208 hij komt februari 2012 uit, en ik weet niet hoe die in het nederlands heet maar in het engels heet ie fever, en dat is koorts, maarja, misschien vertalen ze het wel anders naar het nederlands (:

 11. helemaal te gek! Ik kijk echt uit naar het volgende deel, waarvan ik niet eens weet hoe die heet en wanneer die uitkomt, weet iemand dat?
  anyway, ik geef het boek 5 sterren 🙂

 12. Echt een prachtig boek!!!!!! Kijk uit naar het vervolg!

 13. Ik vond het echt een mooi boek, zeker een aanrader! Jammer dat deel 2 pas in februari 2012 komt ):

 14. superrrrr leuk boek echt spannant ik kan niet wachte tot deel 2 komt een echte aanrader

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.