Logo-youngadults-site

Preview herinner mij

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

herinner_mijAnn Brashares ken je misschien van de succesvolle serie 4 vriendinnen, 1 spijkerboek. Nu heeft zij ook nog een prachtige roman geschreven over een liefde die langer dan één leven duurt en waarvan de filmrechten al zijn verkocht. Liefdesverhalen vind ik altijd heel leuk om te lezen en ik hoop jullie ook, want hier kun je de preview van herinner mij lezen.  Lees snel verder waar het verhaal over gaat en begin aan de eerste bladzijden!

Het verhaal
De zeventienjarige Lucy voelt zich onverklaarbaar sterk aangetrokken tot haar klasgenoot Daniel, maar zijn bewering dat hij haar al heel lang kent vindt ze doodeng. Onsterfelijke zielen, voorbestemming, eerdere levens; ze wil er allemaal niks van weten. Toch kennen de twee elkaar al ruim 1200 jaar en Daniel herinnert zich elk afzonderlijk jaar. Hij heeft ‘het geheugen’, de gave om vorige levens te herinneren en de zielen van dierbaren te herkennen. Maar zijn gave is tevens een vloek. Want steeds als hij en Lucy elkaar bijna vinden, worden ze op pijnlijke wijze weer van elkaar gescheiden.

Lucy en Daniel delen een lange levensweg, die kronkelt van Klein-Azië in 552 tot Engeland in 1918 en Virginia in 1972. Maar juist wanneer Lucy eindelijk begint te geloven in hun gedeelde verleden en ze haar achterdocht laat varen, slaat de mysterieuze, moorddadige kracht die hen steeds weer uit elkaar drijft opnieuw toe. De geliefden zullen erachter moeten komen wat het precies is dat hen steeds weer dwarsboomt, als ze ooit een heel leven met elkaar willen doorbrengen.

Lees hier de preview van herinner mij van Ann Brashares! Zijn jullie net zo nieuwsgierig naar deze prachtige roman als ik? 🙂

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Preview herinner mij

  1. toen ik het las, dacht ik ook gelijk aan fallen 🙂
    wel raar dat het precies de zelfde namen zijn (bijna) en dezelfde verhaallijn.
    vind het jammer maar ik ga het boek zeker lezen 🙂

  2. Heeft iemand dit boek al gelezen? Ik ben benieuwd of het wat is. 🙂

  3. ja ik dacht ook gelijk aan fallen. de namen zijn hetzelfde en het verhaal eigenlijk ook wel een beetje. dat is best wel jammer maar toch lijkt het me nog een leuk boek.

  4. Grappig, dacht toen ik het stukje las, Luce & Daniel, oh Fallen! verhalen hebben wel veel overeenkomsten lijkt t, of ligt het aan mij? Lijkt me overigens wel een prachtig boek!

  5. Morgen ga ik naar de boekhandel!! :cheer:

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.