Logo-youngadults-site

Starsitter in de States

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

starsitter_in_de_statesTitel: Starsitter in de States
Auteur: Renske Werner

ISBN: 9789047515845

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Annelore woont sinds enkele maanden in New York, maar het zit haar niet mee. Haar relatie met Charlie is op de klippen gelopen en ze wordt ook nog van de dure toneelschool gestuurd. Hoe moet ze dit uitleggen aan haar vader? Ze moet snel iets bedenken voordat hij haar naar een saaie privéschool stuurt.
Gelukkig heeft ze haar beste vriendin Lil die haar komt opzoeken, David om mee te shoppen en haar vriendje James, op wie ze smoorverliefd is. Als Annelore een baantje aangeboden krijgt als
Personal Assistent van de bekende tienerster Emma, lijkt alles weer goed te komen. Maar dit baantje als starsitter brengt lang niet zo veel glitter en glamour met zich mee als ze had gedacht. Is Annelore wel opgewassen tegen een verwende superster?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.