Logo-youngadults-site

Illusions

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

illusionsTitel: Illusions
Auteur: Aprilynne Pike

ISBN: 9789022326008

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Laurel heeft Tamani niet meer gezien sinds ze hem, intussen een jaar geleden, smeekte haar los te laten. En al doet het nog steeds pijn, toch is Laurel ervan overtuigd dat haar aardse vriend David de juiste keuze is. Maar net op het moment dat haar leven stilaan weer zijn normale ritme lijkt aan te nemen, voelt ze opnieuw een dreiging op zich afkomen. En opnieuw is ze genoodzaakt hulp en bescherming te zoeken bij Tamani, want geen enkele elf had dit ooit zien aankomen. Bij Laurel slaat de twijfel toe.

‘Ik ga niet op patrouille, ik ga niet op jacht, ik blijf gewoon in je buurt. Jij leeft je eigen leven, en ik waak over je veiligheid’, zei Tamani, terwijl hij een lok haar uit haar gezicht veegde. ‘Tot ik er het leven bij inschiet.’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

9 gedachten over “Illusions

 1. deze is sooow leuuuuk!!:D jammer dat hier geen film van is..

 2. Ik heb onlangs ergens gelezen dat het eerste deel ‘Wings’ zal worden verfilmd en Miley Cyrus Laurel zal vertolken. Klopt dat?

 3. het derde deel is zoooo goed! Veel beter dan de vorige twee, echt waar. Het is de hele tijd spannend en romantisch… ik dacht dat ik dood ging toen ik hem helemaal gelezen had. Nu nog superlang op volgende wachten 🙁

 4. Illusions
  Deze boek is echt leuk, geweldig. Ik vind het een goed vervolg op de vorige 2. Ik kan dan ook niet wachten tot het volgende deel.

 5. Deze wil ik zeker lezen. Deel 1 vond ik niet echt geweldig, maar bij deel twee werd ik er echt helemaal ingezogen. 🙂

 6. Geweldig
  Ik heb 1 en 2 gelezen! Ik heb 3 thuis, hij begint geweldig 😆

 7. Ik vond ze allebei wel leuk, maar deel drie lijkt me erg spannend. Ben er wel benieuwd naar, zodra het boek binnen komt ga ik er direct aan beginnen :cheer:

 8. Ik vond deel één ook gewoon ok, deel twee vond ik al stukken beter. Dus ik ben zeker benieuwd naar deel drie!

 9. Ik heb alleen het eerste deel gelezen en die vond ik wel ‘ok’
  Maar misschien moet ik nog een poging wagen..?
  Vonden jullie deel 2 beter dan deel 1?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.