Logo-youngadults-site

herinner mij

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

herinner_mijTitel: herinner mij
Auteur: Ann Brashares

ISBN: 9789022555224

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De zeventienjarige Lucy voelt zich onverklaarbaar sterk aangetrokken tot haar klasgenoot Daniel, maar zijn bewering dat hij haar al heel lang kent vindt ze doodeng. Onsterfelijke zielen, voorbestemming, eerdere levens; ze wil er allemaal niks van weten. Toch kennen de twee elkaar al ruim 1200 jaar en Daniel herinnert zich elk afzonderlijk jaar. Hij heeft ‘het geheugen’, de gave om vorige levens te herinneren en de zielen van dierbaren te herkennen. Maar zijn gave is tevens een vloek. Want steeds als hij en Lucy elkaar bijna vinden, worden ze op pijnlijke wijze weer van elkaar gescheiden.

Lucy en Daniel delen een lange levensweg, die kronkelt van Klein-Azië in 552 tot Engeland in 1918 en Virginia in 1972. Maar juist wanneer Lucy eindelijk begint te geloven in hun gedeelde verleden en ze haar achterdocht laat varen, slaat de mysterieuze, moorddadige kracht die hen steeds weer uit elkaar drijft opnieuw toe. De geliefden zullen erachter moeten komen wat het precies is dat hen steeds weer dwarsboomt, als ze ooit een heel leven met elkaar willen doorbrengen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

13 gedachten over “herinner mij

 1. @yuki.E: Nou, eigenlijk is het net andersom. Fallen lijkt op Herinner Mij. Niet dat ik Herinner Mij ooit heb gelezen, maar de Fallen reeks wel. Heb er wel meer commentaar op… Desalniettemin heb ik toch deel 1 tot en met 4 gekocht. =P

 2. huh? lijkt net op fallen:P k ga m ook lezen;-)

 3. Zoals andere reacties: Fallen serie in 1 boek? ik ben nu wel nieuwsgierig maar nog niet overtuigd. Iemand die het aanraadt?

 4. Jeez, dit klinkt echt net als de Onsterfelijken-serie van Alysson Noël. =S

 5. Ik heb deze boek al liggen, lijkt me wel spannend. Ben benieuwd

 6. Ik ben ook wel benieuwd naar dit verhaal, en denk dat ik deze ook wel ga lezen. Heb m thuis al liggen 🙂

 7. Ik heb het boek gelezen en vind de vergelijkingen met ‘Fallen’heel erg mee vallen. Je leest in dit boek niet alleen hoe Lucy het ervaart maar ook hoe Daniel hier heeft mee leren omgaan.
  Ik vond het echt een goed boek, veel beter dan de boeken van Lauren Kate. Maarja smaken verschillen 😉

 8. lijkt me wel een mooi boek. maar net zoals jullie al zeiden dacht ik eigenlijk gelijk aan fallen. dat is wel een beetje appart dat het zelfs dezelfde namen zijn,

 9. Dat viel mij ook heel erg op! Dacht even dat het een foutje was.
  Maar het verhaal klinkt ook mooi dus die zet ik zeker op mijn lijstje!!

 10. ok, gelukkig:-) Het lijkt mij ook wel een goed verhaal, maar dit viel gewoon echt op…

 11. haha ja dat dacht ik dus ook al 😛 maar het lijkt mij alsnog een mooi verhaal.

 12. Dit boek wil ik zooooo graag lezen. Lijkt me een prachtig verhaal. Het is officieel een roman, maar de hoofdpersoon is 17. Dus valt ook onder young adults!

 13. Kloon Fallen???
  Is dit een kloon van Fallen? Hetzelfde onderwerp, zelfs dezelfde namen…

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.