Logo-youngadults-site

Glamour & Paparazzi

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

glamour-paparazziTitel: Glamour & Paparazzi
Auteur: Marieke Ordelmans

ISBN: 9789022325551

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Hoe is het als je van de ene dag op de andere bekend bent? De zeventienjarige Jill weet er alles van. Zij won de hoofdprijs van het spannende televisieprogramma Supermodel in de maak en is nu het nieuwste topmodel van het land. Ze wordt bedolven onder de interviewaanvragen en wordt uitgenodigd voor spetterende modeborrels, vip-openingen van clubs en privéfeestjes van de rich and famous. Daarnaast moet ze ook nog hard werken om haar beginnende modellencarrière op gang te krijgen. Haar school, vriendschappen en liefdesleven lijden hier flink onder. Als ze dan ook nog eens een gemakkelijke prooi wordt voor de paparazzi en er talloze roddels over haar naar buiten worden gebracht, beseft Jill hoe eenzaam het kan zijn aan de top. Zal ze erin slagen om weer naar het oude leventje terug te keren en haar modellencarrière te combineren met het normale leven van een tiener?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.