Logo-youngadults-site

Water for Elephants

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Jaja, Water for Elephants draait eindelijk in de bioscoop! Het is de verfilming van de gelijknamige bestseller van  Sara Gruen. Water For Elephants vertelt het verhaal van een verboden liefde tussen de jonge Jacob (Robert Pattinson) en de beeldschone Marlena (Reese Witherspoon).

Het verhaal

Jacob is een student dierengeneeskunde uit een armere buurt, die door toeval terecht komt in de magische wereld van een rondreizend circus. Daar wordt hij verliefd op de grote ster, Marlena. Samen ontdekken ze in moeilijke tijden de schoonheid van het leven en komen ze nog dichter tot elkaar door de liefde en toewijding voor een speciale olifant. Tegen alle verwachtingen in weerstaan ze de woede van Marlena’s charismatische, maar

Bekijk hieronder de trailer! Ga je de film in de bios zien of wil je toch eerst het boek lezen? Mij lijkt het echt een schitterende film. Alleen al bij het zien van de trailer zou ik dit weekend al naar de bioscoop gaan 🙂

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Water for Elephants

  1. Nee, ik heb m nog niet gezien. Wil de film wel graag zien, maar met dit mooie weer is het ook zo zonde om in de bios te zitten, dus ik wacht nog maar even 🙂

  2. Heeft iemand de film al gezien?
    Mijn zus en ik gaan binnenkort 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.