Logo-youngadults-site

Beroemde buren? Liever rijk dan…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
beroemdeburen

Gberoemdebureneluk is niet te koop met geld. Dat is een belangrijk moraal in dit verhaal. Jess Hall verhuist namelijk naar Porchester Park 1, een luxe appartementencomplex in de stad, waar alleen maar rijke lui komen te wonen. Haar vader heeft daar een baan aangenomen als beheerder van het park. Het gezin vertrekt dan ook vanuit oma’s huis naar hun nieuwe luxe leventje. Maar niet alles is rozengeur en maneschijn en daar komt Jess maar al te snel achter. De rijke Alisha is een echte bitch en moet niets van haar hebben. Daarbij mist Jess haar moeder, die kort geleden is overleden, nog heel erg veel en ze komt erachter dat niet alles is wat het lijkt. Maar ondanks alles lijkt haar leven toch een andere wending te nemen. Zou alles toch nog op zijn pootjes terecht komen?

Niet verwacht
Aanvankelijk had ik verwacht dat dit een heel luchtig boek zou zijn, gezien het vrolijke omslag, maar bij nader inzien had het verhaal toch wel wat meer te vertellen. Jess worstelt met haar tienerbestaan: ze is verliefd op een jongen die haar niet ziet staan, wil graag bij de rijke mensen horen en haar vader heeft het te druk met zijn nieuwe baan.

Nuchter en diepgang
Cathy Hopkins schetst op een nuchtere en duidelijke manier het leven van een tiener wiens leven ineens drastisch verandert. De schrijfstijl is vlot en helder en leest lekker weg. Vooral voor een middagje op het strand of in de tuin is het een ideaal boek om te lezen. Hoewel het een echte chicklit is met af en toe wat humoristische scènes, heeft het verhaal genoeg diepgang om er ook nog eens wat van op te steken. Ik geef het boek daarom vijf sterren!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.