Logo-youngadults-site

Levend dood in Dallas

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

levend-dood-in-dallasTitel: Levend dood in Dallas
Auteur: Charlaine Harris

ISBN: 9789024532803

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

Het zit Sookie Stackhouse niet mee. Eerst wordt haar collega vermoord en dan ontmoet ze een beestachtig wezen dat haar vergiftigt. Gelukkig zijn de onsterfelijke vampiers er nog, van wie er een het gif uit haar wond zuigt en haar leven redt. Dus als een van hen haar om een tegenprestatie vraagt, namelijk een misdaad oplossen, kan Sookie niet anders dan toestemmen, op één voorwaarde: als de daders worden gevonden en het zijn mensen, moeten de onsterfelijken ze met rust laten. Dat is gemakkelijker beloofd dan gedaan…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Levend dood in Dallas

 1. Meschien klinkt dit heel gek of juist niet.
  Ik ben 12 en ik vind de boeken geweldig maar waarschijnlijk ben ik nog een beetje jong voor dit soort boeken;-)

 2. 1. date met de dood
  2. levend dood in dallas
  3. club dood
  4. zo goed als dood
  5. dood als een vampier

  en de rest is nog niet vertaald

 3. alle delen?
  Ik wil de rest van de serie liever huren dan kopen. Maar ik snap niet precies de volgorde van de delen. De bieb heeft heel veel boeken van haar. Ik vind de serie niet geweldig maar wel gewoon leuk om te lezen. Dusss weet iemand de volgorde??

 4. De omschrijving is wat kort hierboven van het boek maar zijn geweldig leuke boeken om te lezen, al is het alleen al maar om weer even weg te kunnen zwijmelen bij eric. De basis van de serie zit er wel in en sommige stukken komen erg goed overheen maar heel goed los van elkaar te lezen/zien. Boeken lezen heel makkelijk weg, hou er alleen rekening mee dat er vrij veel sex in voorkomt dus als je daarvan niet houd ……. Maar voor de lezers van bovennatuurlijke dingen zijn dit wel aanraders om te lezen, komen namelijk niet alleen vampieren in voor

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.