Logo-youngadults-site

Het geheim van de Katharen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

het-geheim-van-katharenTitel: Het geheim van Katharen
Auteur: Jonas Torsten Kruger

ISBN: 9789022558225

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

De jonge schilderszoon Amaury redt het leven van kruisridder Martín d’Estrella, waarna de ridder hem in dienst neemt als schildknaap. Hun eerste gezamenlijke reis is meteen een levensgevaarlijke onderneming: D’Estrella heeft opdracht gekregen een complot te verijdelen van katharen die op Goede Vrijdag de basiliek van Santiago de Compostela willen opblazen. Gaandeweg begint de ridder eraan te twijfelen of het wel de katharen zijn die de basiliek met het heilige gebeente willen opblazen, maar voordat hij de waarheid kan achterhalen, wordt hij gedood. Met zijn laatste adem geeft hij Amaury opdracht verder te gaan naar Santiago, voor het te laat is. Onderweg komt Amaury een meisje tegen dat ook op weg is naar de basiliek. In een spannende race tegen de klok proberen ze Santiago te bereiken voordat het heiligdom in puin wordt gelegd.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.