Logo-youngadults-site

Prins der Wrake

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Prins der Wrake
Auteur: Mark Lawrence

ISBN: 9789024571277

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Op tienjarige leeftijd moet prins Jorg van Ancrath hulpeloos toezien hoe zijn moeder en broertje op gruwelijke wijze worden vermoord. De dader is bekend. Als Jorg zijn vader opzoekt met een verzoek om hulp bij een wraakexpeditie, blijkt deze nauwelijks geraakt door de moord op zijn vrouw en kind. Voor hem tellen alleen de handelsroutes tussen zijn grondgebied en de streek waar de moordenaar, graaf Renar, heer en meester is.
Jorg neemt het heft in eigen hand en bevrijdt een bont gezelschap meedogenloze wetsovertreders uit de kerkers van zijn vader. In ruil verlangt hij maar één ding: hun loyaliteit voor hun vrijheid.
Eenmaal onderweg dwingen Jorgs genadeloze krijgskunsten meteen respect af bij de rauwe vechtersbazen, die maar al te bereid zijn om samen met hem graaf Renar aan te vallen en deze voorgoed uit te schakelen. Dat betekent evenwel niet dat Jorg en de zijnen het gemakkelijk krijgen – de wrede graaf blijkt een geducht tegenstander.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Prins der Wrake

  1. ja vervelend dat ze dat soort boeken als YA uitbrengen terwijl er best veel geweld in voorkomt (wat ik begreep) en dus ook niet als YA boek is bedoeld

  2. Dan heeft Luitinghs het inderdaad uitgegeven als YA, want op het persbericht stond dat het een young adults was.

  3. Ik had begrepen van een ander boekenforum dat de schrijver dit boek niet bedoeld had als een YA boek en dat luitinghs hem dan zo heeft uitgebracht maar dat het niet echt geschikt is voor de jeugdige lezers. Ik ga hem trouwens wel kopen en lezen want het moet wel een heel erg goed boek zijn

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.