Logo-youngadults-site

Red Riding Hood

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Losjes gebaseerd op het alom bekende sprookje is Red Riding Hood een romantische fantasythriller van de makers van Twilight. Amanda Seyfried (Letters to Juliet, Mamma Mia!) speelt de rol van Valerie, een mooie jonge vrouw die moet kiezen tussen twee mannen.

Ze is verliefd op een sombere buitenstaander, Peter (Shiloh Fernandez), maar haar ouders hebben een huwelijk voor haar gearrangeerd met de rijke Henry (Max Irons). Valerie en Peter zijn niet bereid elkaar los te laten en willen samen weglopen. Maar dan horen ze dat Valerie’s oudere zus is gedood door een weerwolf die in het donkere woud rondom hun dorp ronddoolt.

Jarenlang hebben de mensen een wankele wapenstilstand met het beest gehad en offerden ze elke maand een dier aan hem. Maar onder een bloedrode maan heeft de wolf de inzet verhoogd door een mens te doden. De dorpsbewoners zoeken naar bloedwraak en roepen de hulp in van de befaamde weerwolfjager, dominee Solomon (Gary Oldman), om hen te helpen de wolf te doden. Solomons komst heeft echter onbedoelde gevolgen…

Hij waarschuwt hen dat de wolf, die overdag een menselijke vorm aanneemt, een van hen kan zijn. Terwijl met elke maan het dodental stijgt, begint Valerie te vermoeden dat de weerwolf iemand is waarvan zij houdt. De paniek heeft het dorp in zijn greep terwijl Valerie ontdekt dat ze een unieke band heeft met het beest, waardoor ze zowel verdachte als prooi wordt.

Red Riding Hood draait momenteel in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer! Mij lijkt de film zeker de moeite waard, gezien de spannende trailer.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Red Riding Hood

  1. Heb hem gister gezien, en ik vond het echt een super film. Ik hoorde allemaal reacties erover dat het een slechte film was, maar ik vind hem mooi. Maarja; nu vind ik al gauw van alles mooi..

  2. Gave trailer! Boek zag ik bij de Selexyz liggen dus gelijk maar aangeschaft! Natasja ken jij het boek van Natalie Koch? De verborgen Universiteit. Dat boek zou namelijk ook wel onder de Young Adults kunnen vallen…..

  3. Ja ik wil de film ook graag zien. Lijkt me onwijs spannend. Wel jammer dat ik het boek er niet op kan zetten, omdat ik alleen Nederlandstalig/vertaald werk erop zet. Maar misschien dat die nog in het nederlands verschijnt.

  4. Het boek staat op mijn verlanglijstje en de film daar ga ik volgende week denk ik heen. Het leek me sowieso al een leuke film, en als Catherine Hardwicke het regisseert moet het zeker weten een mooie film zijn!

  5. Ik best benieuwd daarna!

  6. Lijkt me een hele leuke film!

  7. had de trailer al gezien in de bioscoop en wil de film zeker weten zien

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.