Logo-youngadults-site

Freaks

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Freaks
Auteur: Joey Goebel

ISBN: 9789059363151

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Freaks Aurora (drums) is een zeer aantrekkelijke 19-jarige vrouw in een rolstoel die zich van haar streng christelijke vader afzet door zich tot het satanisme te bekeren. Ember (bas) is een schattige meid van 8 die zich met fysiek en verbaal geweld afzet tegen haar ouders, haar school en eigenlijk de hele wereld. Luster (zang) lijkt net als zijn broers in drugs te dealen, maar eigenlijk is het een intelligente jonge zwarte man die het leuk vindt om mensen te ergeren. Opal (gitaar) is een 80-jarige vrouw die zich niet als 80-jarige wenst te gedragen. Met haar onconventionele kleding en seksuele insinuaties krijgt ze iedereen op de kast. Ray (keyboards) is naar Amerika gekomen om zijn excuses aan te bieden aan de soldaat die… hij verwondde tijdens de eerste Amerikaanse operatie in Irak.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Freaks

  1. Ik heb het boek net gekocht bij de boekhandel en ben erg benieuwd. Ondanks dat het een van de vele verhalen over een bandje is, lijkt dit boek mij wel origineel.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.