Logo-youngadults-site

Preview Voor ik val

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ook een preview van de debuutroman van Lauren Oliver is hier te lezen! Voor ik val is volgens Publishers weekly ‘rauw, aangrijpend en mooi’.

Het verhaal
Samantha Kingston leidt een perfect leventje: ze is populair op school, ze heeft verkering met de knapste jongen van het football-team en ze wordt aanbeden door haar drie beste vriendinnen. Vrijdag 12 februari zal niet anders zijn dan wederom een perfecte dag. Maar… die loopt anders dan verwacht: Sam wordt gedwongen goed naar zichzelf en de mensen om haar heen te kijken. Maar is het niet te laat, kan Sam nog veranderen?

Lees hier een gedeelte van het eerste hoofdstuk! Gelezen? Wat vond je ervan?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Preview Voor ik val

  1. Nou ik heb me geregistreerd, geen probleem 🙂
    leuke acties altijd, doe allang mee, zou hem graag willen winnen 😉
    xx

  2. Ik heb het in een het Engels gelezen en ik vond het echt een goed boek, terwijl ik meestal best wel kritisch ben naar boeken toe. Geen plotholes, moot verhaal, goede hoofdpersonen en een heel mooi einde, super boek dus!

  3. super leuk om dit te winnen……

  4. Het lijkt me echt een super boek!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.