Logo-youngadults-site

Preview De belevenissen van een muurbloem

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ik heb weer een nieuwe preview! Het eerste gedeelte van De belevenissen van een muurbloem, een roman van Stephen Chbosky. Het boek wordt ook verfilmd met Emma Watson en Logan Lerman in de hoofdrol.

Het verhaal
Charlie gaat naar de bovenbouw. Hij is zeker geen sukkel, maar populair is hij ook niet. Zijn verlegen, hyperintelligente en sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloempje blijft.Charlie probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de wereld van dates , familiedramas, seks en drugs. Gelukkig heeft hij vrienden die hem hier af en toe bij helpen.Op zijn eigen unieke, aandoenlijke en aangrijpende manier vertelt Charlie zijn verhaal aan de enige persoon die hij vertrouwt. Aan jou.

Lees hier het eerste gedeelte! Gelezen? Wat vond je ervan?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Preview De belevenissen van een muurbloem

  1. Lijkt me een leuk verhaal. Ben benieuwd hoe de rest van het verhaal is!

  2. Ik heb het boek nu bijna uit,
    het boeit me elke seconde moet ik eerlijk zeggen. Heb het geen moment langdradig gevonden. Niet alleen de schrijfwijze. Maar dit zal aan mij liggen, snap ook best dat er mensen zullen zijn die er niks aan vinden. Hoewel ik de eerste paar pagina’s wel een klein beetje het idee van:”gaat dit heel de tijd zo blijven” had. maar toen ik er eenmaal inzat was/ben ik er bijna niet meer uit te trekken, zit nu op dag 2 met nog een paginatje of 70 te gaan.
    Leuk boek omdat ik sommige dingen herken, en zal zeker niet de enige zijn.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.