I am Number Four

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vanaf 10 maart draait de spannende sci-fi film I Am Number Four in de bios. De film draait vanaf vandaag al in het IMAX. Het gelijknamige boek van Pittacus Lore is vorige maand in de Nederlandse vertaling verschenen.

Het verhaal

Drie personen zijn vermoord. Wie is de vierde? D.J. Caruso (‘Eagle Eye’, ‘Disturbia’) regisseert een thriller vol actie over John Smith (Alex Pettyfer), een bijzondere jongeman John is op de vlucht voor meedogenloze vijanden die hem willen vernietigen. Onder bescherming van Henri (Timothy Olyphant) vlucht John van stad naar stad, met ieder keer weer een andere identiteit. In een klein stadje in Ohio waar hij zich nu thuis voelt, komt John in aanmerking met ingrijpende situaties: zijn eerste grote liefde (Dianna Agron), nieuwe gaven en een connectie met anderen die zijn lot delen.

Bekijk hieronder de trailer! Wat vind je ervan? Ik vind de trailer echt al ontzettend spannend. Ik heb het boek al gelezen en die zat al vol met actie, maar volgens mij is de film nog spectaculairder. Aanstaande zaterdag ga ik naar de film en ben echt heel erg benieuwd, kan gewoon niet wachten 🙂

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “I am Number Four

 1. Geweldig boek, alleen jammer dat er zoveel weggelaten is in de film….

 2. Ik had eerst het boek gelezen en toen de
  Ik had eerst het boek gelezen en toen de film gezien (vanavond) en vond het zo jammer dat veel dingen miste in de film die wel heel belangrijk waren voor het boek, als losstaande film was hij erg leuk om te kijken maar mijn mening is dat het boek 100x beter was. Dus wil je beide, zou ik eerst de film kijken en dat pas het boek lezen. Maar ze zijn beide de moeite waard

 3. @Djeanine Ja, inderdaad heel erg open eind. Maar van de boeken komen er ook nog een aantal delen. Ik dacht in totaal 5. Ze willen ook nog meer films maken (las ik in een interview). Maar ze moeten eerst afwachten hoe de film wordt ontvangen 🙂

 4. Nou heb de film vanavond gezien.
  Ik had soms het idee dat ik een stukje had gemist, maar voor de rest een prima film maar wat een open einde!!!
  Weet jij dat ook Natasja: komt er nog een deel 2??!!!!

 5. @Roos, ik zou eerst het boek lezen. Die is beter dan de film 🙂

 6. Die film moet ik ook echt zien 😀 misschien dan daarna nog het boek lezen.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.