Logo-youngadults-site

Hot or Not: De 13 schatten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zojuist heb ik mijn recensie over De 13 Schatten van Michelle Harrison online gezet. Kort samengevat is het een verhaal vol magische intriges en rijk aan onvergetelijke personages dat absoluut geen moment verveeld. Daarom heb ik het verhaal 5 sterren gegeven! Ik vind het verhaal dan ook TOTALLY HOT.

Maar ik ben ook erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden, dus wil ik jullie vragen om – als je het boek al hebt gelezen, je stem uit te brengen in de ‘HOT or NOT’. (Je kunt alleen stemmen als je bent ingelogd)

5 sterren = Totally hot
4 sterren = Just hot
3 sterren = A little bit hot, a little bit not
2 sterren = Really not hot
1 ster = Definitely not

En het is natuurlijk leuk om anderen meteen uit te leggen waarom je het zoveel sterren geeft, dus schroom niet en laat vooral hieronder een reactie achter!

Greetz, Natasja

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Hot or Not: De 13 schatten

  1. geweldig boek, sterk plot en leest als een trein. ik geef het ook 5 sterren 🙂

    groetjes, kathy

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.