Logo-youngadults-site

Stephenie Meyer’s The Host heeft een regisseur

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Een tijd lang is al bekend dat Meyer’s andere bestseller Zielen vertaald gaat worden naar het witte doek. De filmrechten werden al in september 2009 verkocht.

Momenteel is er bekend gemaakt wie de regie in handen neemt. Variety meldt dat de regisseur van ‘Nanny McPhee Returns’, Susanna White, met de film aan de slag gaat. Andrew Niccol (‘The Truman Show’) heeft het script geschreven. ‘The Host’ wordt de tweede feature-lenght ­film van White, hoewel ze al vele televisieseries heeft geregisseerd. Daarbij zaten in de ‘Nanny’-film vele special effects dus kunnen we ook wel wat verwachten van de bovennatuurlijke thriller. Nu maar hopen op een geweldige cast, maar dat kan zo niet missen.

Het verhaal
Wandelaar, de gastziel die melanies lichaam gekregen heeft, wist al dat het moeilijk was om in een mensenlichaam te wonen: de overweldigende emoties, de levendige herinneringen. maar één ding had ze niet verwacht: de vorige bewoonster weigert haar geest te laten overnemen. Melanie vult Zwervers gedachten met beelden van jared, de man van wie ze houdt. Zwerver kan zich niet verzetten tegen de herinneringen van haar lichaam, en ze verlangt naar een man die ze nooit heeft ontmoet. Dat is het begin van een romantisch en meeslepend verhaal over twee meisjes in één lichaam, met dezelfde geliefde…

Ik vraag me af of ‘The Host’ net zo’n blockbuster wordt als ‘Twilight’, misschien alleen al om Stephenie Meyer’s naam erbij staat.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Stephenie Meyer’s The Host heeft een regisseur

  1. Ik kan echt niet wachten tot deze film eindelijk uitkomt. Ik verwacht er heel veel van want het boek is echt onwijs mooi!

    En er klopt trouwens iets niet in de samenvatting van het verhaal. Er staat 2x Zwerver, maar het moet Wandelaar zijn.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.