Logo-youngadults-site

Eerste quote van young-adults.nl op YA

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zojuist kreeg ik een heel ontroerend verhaal in de brievenbus, namelijk de debuutroman van Annabel Pitcher: Mijn zus woont op de schoorsteenmantel. Ik heb het boek een paar maanden terug al gelezen, omdat als ik het boek mooi vond een quote mocht leveren. En het boek was zeker aangrijpend, echt een prachtige roman! Dus nu staat mijn quote op de flap van deze gloednieuwe young adult. Ik ben hier best een beetje trots op, dus wilde ik dat graag met jullie delen. Hieronder kun je mijn quote lezen. 🙂

Een ontroerend taboedoorbrekend verhaal, met veel humor geschreven, over een moedig jongetje dat na een tragisch ongeluk zijn familie uiteen ziet vallen en hen weer bij elkaar probeert te krijgen.

Het verhaal
Jamie is vijf als zijn zus Rose door een terroristische aanslag om het leven komt. Zelf kan hij zich er weinig van herinneren, maar het leven van het gezin staat sindsdien op zijn kop. Jamies vader probeert zijn verdriet weg te drinken, zijn moeder heeft haar gezin verlaten en Jasmine, Rose’ tweelingzus, lijdt aan anorexia. Jamie lijkt als enige gewoon door te leven. Hij gaat naar school, maakt zijn huiswerk en vindt veel steun bij zijn kat Roger. Maar het vertrek van zijn moeder, alweer eenenzeventig dagen geleden, valt hem zwaar.
Hoewel zijn vader moslims haat sinds Rose’ dood, raakt Jamie toch bevriend met de islamitische Sunya, het nieuwe meisje op zijn school. Dan gebeurt er iets waardoor hun prille vriendschap op de proef wordt gesteld en neemt Jamies leven een wending waarop hij nooit meer had durven hopen.

Bestel bij bol.com | Bestel bij bruna.nl

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Eerste quote van young-adults.nl op YA

  1. Superleuk! En ik ben het helemaal met je eens: het is een heel ontroerend boek.

  2. FELICIFLAPSTAAAAAAAAAAAART!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.