Logo-youngadults-site

Preview Leugens

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

gone-leugensIk heb weer een heel leuke preview voor je, namelijk het derde deel van Gone van Michael Grant. In Gone – Leugens het verhaal verder waar het in deel twee gebleven is. Wat voor spannende dingen zullen er deze keer gebeuren en wat zijn de nieuwe ontdekkingen dit keer?

Tijdens een doodgewone schooldag verdwijnt iedereen boven de vijftien jaar. De overgebleven kinderen moet zien te overleven in een wereld zonder volwassen. Dit zorgt voor veel chaos. Er gebeuren vreemde dingen en niemand weet wat er nu precies aan de hand is. Zullen de kinderen ooit weer in een wereld met volwassen leven?

Lees hier het eerste hoofdstuk uit Gone – Leugens.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.