Logo-youngadults-site

Preview Onze zomer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

onze zomer2Onze zomer van Sarah Ockler ligt al in de winkel. Het is een heel ontroerend en mooi verhaal en vandaar dat je hier het eerste hoofdstuk kunt lezen.

Anna’s beste vriendin Frankie vindt dat Anna hoognodig eens een echte eerste liefde moet vinden. En volgens haar is een vakantie in Zanzibar Bay de beste manier om dat voor elkaar te krijgen. Anna stemt vrolijk in met het plan, maar er is iets dat ze Frankie niet heeft verteld. Ze heeft zo’n liefde namelijk al gehad, en het was met Frankies oudere broer Matt, vlak voordat hij verongelukte, een jaar geleden.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Onze zomer en laat mij weten wat je ervan vindt! Reacties hieronder in reactieveld plaatsen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.