Logo-youngadults-site

Preview Fallen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

fallen-lauren-kateWat als de persoon die voor jou bestemd is nooit de jouwe kan worden? De 17-jarige Lucinda valt voor de knappe, intelligente jongen, Daniel,  op haar nieuwe school, Sword & Cross… maar ontdekt dat Daniel een gevallen engel is, en dat zij elkaar door de eeuwen heen hebben gezocht en verloren, want goede en kwade machten werken samen om hen uit elkaar te houden. Sommige engelen zijn voorbestemd te vallen…

Lees hier het eerste hoofdstuk van Fallen van Lauren Kate. Heb je het leesfragment gelezen? Laat mij weten wat je ervan vindt! Reacties hieronder plaatsen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.