Logo-youngadults-site

Preview Als ik blijf

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

blijfLees het eerste hoofdstuk van deze nieuwe en aangrijpende young adult-roman: Als ik blijf door Gayle Forman.

Het leven van de 17-jarige Mia draait om twee grote passies: muziek en haar vriendje Adam. Wanneer Mia, haar ouders en jongere broertje een vrije dag hebben, besluiten ze gezellig samen uit te gaan. Maar onderweg, met Beethovens cellosonate nr. 3 op de radio, boort een vrachtwagen zich in volle vaart in hun auto. Aanvankelijk lijkt alles goed, maar al snel blijkt dat niet het geval te zijn. Haar ouders zijn dood en als ze op zoek is naar haar broertje, ziet ze een hand uit het autoraampje steken met daaraan de zilveren armband die Adam haar cadeau heeft gegeven. Haar hand. In de 24 uur die volgen wordt Mia voor een onmogelijke keuze gesteld: wat Als ik blijf…

Lees hier het eerste hoofdstuk. Heb je het gelezen? Laat je mening horen! Je kunt hieronder een reactie achterlaten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.