Logo-youngadults-site

Preview De Nevelprins

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

de-nevelprinsIk heb weer een mooie preview voor je, namelijk de eerste drie hoofdstukken van De Nevelprins van Carlos Ruiz Zafón. Hij debuteerde met deze roman in 1992.

Het verhaal gaat over de 13-jarige Max Carver die met zijn ouders naar een dorp aan de kust zijn verhuisd. Hier ontdekt Max dat de angstaanjagende standbeelden in een ommuurde tuin alles te maken hebben met de Orpheus, een schip dat 25 jaar eerder in een zware storm verging …

Benieuwd naar de eerste drie hoofdstukken? Begin dan snel met lezen! Klik hier om naar de preview te gaan. En laat weten wat je ervan vond!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.