Logo-youngadults-site

Preview In de zee zijn krokodillen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

geda-in-de-zee-zijn-krokodillen-hr1In de zee zijn krokodillen is het levensverhaal van Enayatollah Akbari, een Afghaanse jongen, die door zijn moeder in de hoop op een beter leven in Pakistan wordt achtergelaten.

Pas jaren later vindt Enayatollah zijn plekje op de wereld, na vele ontberingen en omzwervingen. Een verhaal vol geweld, mensenhandel en uitbuiting. Gelukkig heeft Enaya zijn plek in de wereld nu gevonden, en studeert hij zelfs. Helaas is zijn eindstation verre van exemplarisch voor de vele andere vluchtelingen in de wereld.

Spreekt het verhaal je aan? Lees dan hier een stukje van In de zee zijn krokodillen van Fabio Geda!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.