Geplaatst op Geef een reactie

Preview De Bunker

de-bunker-199x300

de-bunker-199x300De vijftienjarige Eli woont met zijn steenrijke ouders en twee zussen in een luxe schuilkelder. Zes jaar geleden was er een nucleaire aanval en sindsdien brengt hij de eentonige dagen door in de Bunker.
Wanneer het eten na zes jaar begint te schimmelen, komt Eli’s vader met een afschrikwekkend plan om de voedselvoorraden aan te vullen. Vanaf dat moment begint Eli te twijfelen aan het gezonde verstand van zijn vader. Met een oude laptop probeert hij te achterhalen of er nog andere overlevenden zijn. Tot zijn grote verbazing krijgt hij verbinding…

Lees hier het eerste hoofdstuk van De Bunker van Stephanie Bodeen en laat mij weten wat je ervan vindt! Reacties hieronder in reactieveld plaatsen.

Geef een reactie