Logo-youngadults-site

Het spel der oneindige raadselen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het spel der oneindige raadselen
Auteur: Rafael Ábalos

ISBN: 9789026123900

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Nicholas en Beth ontcijferen op internet de toegangscode tot Het spel der oneindige raadselen. Zij zijn de enige tieners in New York die op zoek gaan naar de Steen der Wijzen. Maar dan gaat de virtuele wereld van het computerspel over in de werkelijkheid.  Daar blijkt een seriemoordenaar actief: slachtoffers is een geheimzinnig teken in hun hand gebrand. Tot overmaat van ramp blijken Nicholas en Beth niet de enigen die zoeken naar de Steen der Wijzen. Ook de geheimzinnige Gotische Club is op jacht, maar met een wel zeer kwade bedoeling: zij willen de wereld in hun macht krijgen.

Hun zoektocht leidt Nicholas en Beth door een legende. Die voert hen naar New Yorkse monumenten, waar zij een raadsel moeten oplossen. Op hun weg worden ze achtervolgd door vijanden die vanuit de virtuele wereld naar de werkelijkheid kunnen overstappen. Wie vindt het eerst de Steen der Wijzen? Kunnen Nicholas en Beth de raadselen oplossen? Overwinnen zij in Het spel der oneindige raadselen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.