Logo-youngadults-site

Mijn reis met Jake

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

reisjake

Titel: Mijn reis met Jake
Auteur: Morgan Matson

ISBN: 9789026164620

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Amy is zeventien en staat op het punt van het westen van Amerika naar Connecticut in het oosten te verhuizen. Drie maanden eerder is haar vader bij een ongeluk omgekomen. Zijn dood heeft grote sporen achtergelaten in het gezin. Amy’s moeder wil dat Amy met hun auto naar Connecticut komt. Maar sinds het ongeluk rijdt ze niet meer. Daarom heeft haar moeder een reisgenoot geregeld: Jake, de zoon van een kennis. Amy ziet er als een berg tegenop om vier dagen lang met een onbekende jongen in de auto te moeten zitten, maar wanneer de knappe Jake haar chauffeur blijkt te zijn, wordt de reis ineens een stuk spannender. Al snel besluiten de twee een ‘kleine’ omweg te maken en bijzondere plekken te bezoeken. Met elke kilometer groeit hun band, maar ook de spanning. Het wordt een reis om nooit te vergeten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Mijn reis met Jake

  1. ik heb dit boek deze zomer gelezen. je kon lekker weg dromen. een roadtrip door American. dat lijkt mij geweldig. Jake had een leuke muziek smaak, een goeie roadtrip heeft goeie muziek nodig.
    het is een leuke chicklit met diepgang. Amy heeft haar vader verloren en gaat verhuizen. en ze moet naar een andere gedeelte van America reizen. maar ze wil niet zelf rijden. zo ontmoet ze Jake.

  2. Erg leuk boek. Heb het met veel plezier gelezen!

  3. Ja, ontzettend leuk boek. Een heerlijk roadtrip 😉

  4. Ik heb dit net uit, het was super goed. Wel spijtig dat het een open einde had, ik had graag geweten hoe het verder was gelopen tussen Amy en Jake.

  5. Ik vond dit ook een ontzettend leuk boek! ^^

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.