Logo-youngadults-site

In de val

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: In de val
Auteur: Gemma Malley

ISBN: 9789049923594

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Peter en Anna zijn inmiddels Legaal, maar verzetten zich ieder op hun eigen manier tegen het oneerlijke systeem in hun land. Doordat iedereen levensverlengende medicijnen slikt, gaat er niemand meer dood en mag er dus ook niemand meer bij komen. Baby’s die toch geboren worden, worden weggestopt in tehuizen, waar ze worden opgevoed tot Nuttig Bezit. Ze mogen zo min mogelijk aanspraak maken op voedsel en voorzieningen. Peter, lid van het verzet, wil infiltreren in het bedrijf van zijn grootvader, dat de levensverlengende medicijnen ontwikkelt. Peter weet het vertrouwen van zijn grootvader te winnen en wordt aangesteld in het bedrijf. Hij weet echter niet dat zijn grootvader heel andere plannen met hem en Anna heeft. Plannen die hun toekomstdromen voorgoed bedreigen…

In 2007 verscheen The Declaration van Gemma Malley, die meteen veel indruk maakte op jong en oud. In Nederland werd deze alom geprezen toekomstroman gepubliceerd als De anderen.
In de val
is het superspannende vervolg.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.