Logo-youngadults-site

De anderen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De anderen
Auteur: Gemma Malley

ISBN: 9789049922184

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Mijn naam is Anna en ik zou hier niet moeten zijn. Ik zou niet moeten leven. Maar ik leef wel. Het is niet mijn schuld dat ik hier ben. Ik heb er niet om gevraagd om geboren te worden. Maar dat verandert niets aan het feit dat ik wél ben geboren. Ze hebben me gearresteerd toen ik nog heel jong was, wat maar goed was ook.

2140. Anna woont in een tehuis voor Overtolligen. Sinds de uitvinding van een levensverlengend medicijn is er geen plaats meer voor nieuwe burgers. Anna moet nu boeten voor het egoïstische gedrag van haar ouders, omdat ze toch een kind kregen.
Op een dag komt er een nieuwe jongen in het tehuis. Hij vertelt Anna schokkende dingen over haar ouders en het ondergrondse verzet tegen het medicijn. Anna wil helemaal niets van hem weten, en al helemaal niet van zijn plannen om samen te vluchten. Maar uiteindelijk gaat ze twijfelen aan alles waarin ze al die jaren heeft leren geloven…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.