Logo-youngadults-site

Hoe ik nu leef & Het toevallige leven van Justin Case

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Hoe ik nu leef & Het toevallige leven van Justin Case
Auteur: Meg Rosoff

ISBN: 9789049924010

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Voor het eerst zijn deze twee toptitels gebundeld in een aantrekkelijkgeprijsde uitgave. Wie de bundel leest, realiseert zich met een groottalent van doen te hebben.

In 2004 verraste Meg Rosoff iedereen met haar debuut Hoe ik nu leef (How I Live Now). In lange, zinderende zinnen vertelt ze daarin het verhaal van Daisy, die een zomer doorbrengt bij haar familie in Engeland. Juist in die zomer breekt er een wereldoorlog uit en komt er abrupt een einde aan de opbloeiende liefde tussen Daisy en haar neef Edmond. Meg Rosoff werd met dit boek in één klap beroemd.

Twee jaar later overrompelde ze haar lezers opnieuw, met Het toevallige leven van Justin Case, dat gaat over een jongen die denkt dat het noodlot het op hem heeft gemunt. Dit boek vol zwarte humor maakte net als haar debuut veel reacties los.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.