Logo-youngadults-site

Het jaar dat de zigeuners kwamen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het jaar dat de zigeuners kwamen
Auteur: Linzi Glass

ISBN: 9789049921897

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De twaalfjarige Emily is de jongste dochter van een welgestelde blanke familie in Zuid-Afrika in de jaren ’60. Ze kijkt uit naar de momenten waarop haar ouders logés uitnodigen om te verblijven in hun huis aan de rand van Johannesburg. Dan zullen haar ouders, zo lang de gasten er zijn, hun ruzies opzij zetten en zich als echte ouders gedragen. Maar in de tijden dat er geen logés zijn, zijn de donkere nachtwaker Buza en huishoudster Lettie de enigen die het leven van Emily en haar zus Sarah draaglijk maken. Tijdens de lente komt een rondtrekkende familie – een Australische wildfotograaf met zijn vrouw en twee zonen – bij hen logeren. Maar de komst van deze ‘zigeuners’ zet een reeks gebeurtenissen in gang die Emily’s hoop op een gelukkig gezinsleven de grond in boort en alles voorgoed zal veranderen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.