Logo-youngadults-site

Een andere Elliot

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Een andere Elliot
Auteur: Graham Gardener

ISBN: 9789056379445

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Elliot Sutton wordt op school gruwelijk gepest. Als hij uiteindelijk van school verandert, is hij vastbesloten niet opnieuw doelwit te worden. Hij zal zichzelf compleet anders voor moeten doen. Cool. Onverschillig. Ondoorgrondelijk.

Zijn plan lijkt te slagen: zijn nieuwe identiteit houdt hem buiten schot. Het slachtoffer is toeschouwer geworden.

Maar daar blijft het niet bij. Elliot wordt uitgenodigd door de Guardians, een onzichtbare groep ouderejaars die de school achter de schermen ‘bestuurt’ met een anonieme, stille vorm van terreur. Ze hebben altijd gekregen wat ze willen. En nu hebben ze hun zinnen gezet op Elliot. Ze vuren hem aan om precies dat te worden waaraan hij zojuist was ontsnapt.

Wanneer Elliot ondertussen verliefd wordt op de eigenaardige Louise en in het geheim bevriend raakt met het grootste pestslachtoffer van school, lijkt hij steeds verder verstrikt te raken in zijn verschillende rollen. Tot hij leert voor zichzelf te kiezen.

In deze bijzondere debuutroman wordt de wereld van pesten op school in al zijn beklemming naar voren gebracht. Als geen ander weet Graham Gardner de dreiging en de onontkoombaarheid voelbaar te maken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.