Logo-youngadults-site

The Return toch vertaald

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

The Vampire Diaries van L.J. Smith is onwijs hot op dit moment. De serie is in het Nederlands al vertaald en uitgegeven in omnibusvorm: deel 1 en 2 (Ontwaken & De Strijd) en deel 3 en 4 (Razernij & Duister Weerzien). In november verschijnt de complete DVD collectie van het eerste seizoen van de TV-serie. Iets om naar uit te kijken, maar er is nog een nieuwtje! Boekerij, de uitgever van The Vampire Dairies, heeft bekend gemaakt dat zij ook de trilogie The Return gaan vertalen. In eerste instantie zou Boekerij de serie niet vertalen, maar gelukkig is daar verandering in gekomen. Heel veel fans zullen ontzettend blij zijn!

The Return is een spin-off trilogie. De serie gaat verder waar het gebleven is, maar in deze serie gaat het vooral om Damon Salvatore, hij is het belangrijkste personage. Het eerste deel in de triologie heet Nightfall en zal naar verwachting in mei 2011 verschijnen. De Nederlandse titel zal vermoedelijk Duisternis worden.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “The Return toch vertaald

  1. Ik had het eerste boek gehuurd bij de bieb maar ik kwam er niet doorheen 🙁 Misschien moet ik nog eens een poging doen maar ik ben dol op de serie en er zit gewoon zo’n grooot verschil tussen…

  2. Oh gelukkig dat ze het boek wel gaan vertalen, vind de boeken namelijk nog leuker dan de serie, heel anders en wat duisterder en ben niet zo van het engels lezen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.