Logo-youngadults-site

Het leven als vampier is bijna menselijk

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het korte leven van Bree Tanner moet je echt gelezen hebben! Het is een perfecte aanvulling op de Twilight saga, want je maakt nu kennis met de duistere kant van de wereld van jonge vampiers.

Bree Tanner is een jonge vampier die zich meer bewust is van wat er om haar heen gebeurt. Ze weet dat ze een vampier is en snakt naar bloed, maar tegelijkertijd wil ze achter de waarheid komen. Riley een oudere vampier uit de groep stelt de regels op. Ze moeten elke ochtend voor de zon opkomt weer thuis zijn – de plek waar ze zich met zijn allen schuil houden. Maar wanneer Bree en Diego – een andere vampier – bij hun thuisbasis aankomen, zien

ze dat er niets meer over is van hun thuis. Ze schuilen voor de zon, maar Diego heeft zijn twijfels, of eigenlijk blijkt hij al veel meer te weten.
Bree komt steeds meer te weten over het leven van vampiers. Alleen hoe meer ze te weten komt, hoe gevaarlijker het voor haar en Diego wordt. En dan moet Riley een leger van vampiers maken van háár – een vampier waarvan niemand weet wie ze is.

Ook deze novelle lees je in een keer uit, want de schrijfstijl van Meyer blijft je boeien. Het is spannend, duister en geheimzinnig, en er zit zelfs een beetje romantiek in. Je wordt meegezogen in de wereld van de echt gevaarlijke vampiers! We komen te weten hoe het leven als nieuweling is (heel heftig) en zien vanuit een ander oogpunt waarom Bella zo aantrekkelijk is voor vampiers.

Bree’s gevoelens worden op een mooie manier verwoord. Gevoelens, denk je? Ook vampiers hebben gevoelens, die je bijna menselijk acht – op het vermoorden van mensen na dan. Maar Bree wordt verliefd op een andere vampier – die ene vampier waarmee Bree haar hele leven wil delen tot in de eeuwigheid. Maar hoe kort duurt dat precies?

Ik heb er in ieder geval van genoten. Het is een echte aanrader voor elke Twilight fan! Na de Twilight saga is dit een leuk en bloedstollend extraatje.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Het leven als vampier is bijna menselijk

  1. Een geweldig boek!
    Ik ben niet zo’n fan van de twilightsaga, maar dit boek las ik in een ruk uit. Normaal gesproken ben ik meer van een jongen als hoofdpersoon, geen flauw idee waarom, maar omdat Bree Tanner best jongensachtig is, kwam Stephenie Meyer er wel mee weg.
    Ik geef het vier sterren.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.